EQUICARE: dierenarts en tandarts voor uw paard.

Dierenarts / Tandarts tanden paarden

Dierenarts Eric Tourné kan u als paardenarts en tandarts voor paarden ongetwijfeld van dienst zijn. Ik studeerde in 1985 af aan de faculteit diergeneeskunde van de RUG. In 1996-1997 volgde ik er de cursus “vakdierenarts paard”. Sindsdien heb ik mij uitsluitend toegelegd op diergeneeskunde en tandheelkunde voor paarden. Dierenartsenpraktijk EQUICARE is gevestigd in het “ROOSTMEERSHOF”, een oude hoeve van rond het jaar 1856, gelegen in een idyllisch hoekje van Ninove, aan de rand van het Pajottenland en aan de voet van de Vlaamse Ardennen. In de loop der jaren werden sommige gebouwen aangepast aan de noden van een degelijk uitgeruste paardenpraktijk.

Dienstverlening

EQUICARE is vooral een eerstelijnspraktijk uitsluitend voor paarden.

Ik kan u naast het verstrekken van advies, het uitvoeren van identificatievaccinaties en ontwormingen, de jaarlijkse gezondheidscontrole dmv bloedonderzoek en gebitscontrole, ook verder helpen bij eventuele problemen bij uw paard op verschillende domeinen: gebitsverzorging, merriebegeleiding, geboortebegeleiding, veulenopfok, kreupelheidsonderzoek, hoefproblemen, huidproblemen, oogproblemen, prestatievermindering, algemene gezondheid, wondverzorging en eenvoudige chirurgie,… . Ook voor een aankoopkeuring kan u bij mij terecht.

Equicare stelt u zijn “Echoavonden” in het “Roostmeershof” voor. Daarnaast stellen wij u ook onze budgetvriendelijke preventiearrangementen voor: “Equicare Plan 3 6 9 12”, “Equidental Plan” en “Equicare Weight Watch”, in het “Roostmeershof”, telkens op zaterdag - en zondagvoormiddag omdat u op deze momenten misschien nèt iets méér tijd heeft en het voor u dus misschien nèt iets gemakkelijker is.

EQUICARE staat steeds ter beschikking van zijn cliënten. Voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week, het ganse jaar door.

Vlotte doorverwijzing indien nodig.